lördag 23 mars 2013

Marknadstips

Idag tänkte jag att jag skulle börja med ett nytt ämne i min blogg, som jag kallar för marknadstips och jag hoppas att det skall komma till stor användning för er läsare.

Nu är det många år sedan jag stod på min första marknad, men jag kommer precis ihåg hur det var... Det var en liten påskmarknad på en hembygdsgård och jag hade ingen aning om hur det fungerade eller skulle gå till. Jag försökte hitta tips, idéer och vad man behövde tänka på inför en marknad, men hittade inte så mycket användbart på internet (där man ändå brukar kunna hitta allt), så det var helt enkelt bara att köra på. Det gick rätt ok, men jag insåg ju att det var mycket jag inte hade tänkt på....

Nu några år senare och många marknader fler så känns det som att jag har lite mer koll, men behöver säkert lära mig ännu mera.
I fjol så stod jag för första gången på en riktigt stor 3 dagarsmarknad och bara det var ju något helt nytt i förhållande till alla små julmarknader jag har stått på tidigare. Men det fick mig absolut inte att tappa lusten, utan istället fick jag mersmak för det här med marknader.

Nu till själva tanken med dessa blogginlägg som jag har tänkt att göra på ämnet marknadstips. Jag vill helt enkelt dela med mig av mina tankar och erfarenheter både till er som ska stå på en marknad för första gången och kanske även till er som stått några gånger. Alltid är det något som man inte har tänkt på eller så är det något nytt som kommer upp. Man blir aldrig helt fulllärd oavsett vad det gäller......

Jag tänkte dela med mig av lite tips på vad man behöver packa med sig, olika typer av displayer man kan ha, m.m. m.m.

Men för att få till något riktigt bra av detta så kommer jag ju så klart att även behöva Er hjälp med alla era tips och erfarenheter, idéer och bilder på snygga displayer och marknadsbord.
Så maila mig gärna på lotta78@bredband.net

Kram Charlotte

3 kommentarer:

Yvonne W sa...

Hejsan

kommer att lägga in din blogg som favorit för jag vill verkligen ha tips. Har inte stått på någon marknad ännu men har planer på det, så jag ser fram emot dina tips.

Kram Yvonne

Kristina i Umeå sa...

Har heller aldrig stått på marknad men vem vet? Kommer kolla in här

Kram
Kristina

A-S sa...

Hej! Mer tips tack!! :D