torsdag 31 januari 2013

Kort med digi stamp från San's Design

Jag tyckte att stämpeln från San's Design var så fin och rolig att måla så det blev ett kort med den också.

Nu var det längesen jag gjorde ett center step card... Det är en lätt och rolig kortvikning som jag gillar att göra, så därför fick det bli ett sådant i turkosa färger......


Stämpeln från San's Design hittar ni här.

Kram Charlotte

Tags med en digi stamp från San's Design

För ett tag sen så la jag ut en länk i forumet på svensk scrapbooking till mitt pysselrum och det är många som varit in på min blogg och kikat. Så därför vill jag säga tack för alla snälla och trevliga kommentarer som jag fått angående mitt pysselrum.

Idag har jag gjort två tags med en digi stamp från San's Design, ni hittar den här.


Med dessa tags tänkte jag delta i utmaningen hos creativica.

Kram Charlotte

måndag 14 januari 2013

Jubileumstävling hos kortskissen

Just nu har kortskissen en jubileumstävling som jag tänkte delta i. Tävlingen går ut på att göra ett kort efter en skiss med temat glitter och glamour.

Så här blev mitt kort:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kram Charlotte

fredag 11 januari 2013

Min bloggdag hos 100% Norr

Idag bloggar jag hos 100% Norr och vill ni se vad jag skapat så kika in HÄR.


Kram Charlotte

tisdag 8 januari 2013

En till utmaning..... Och ett kort.....

Igår gjorde jag ytterligare en utmaning på cybercropen hos Svensk Scrapbooking. Denna gång valde jag att prova på det här med mixed media. 

Detta var utmaningen:
"I den här utmaningen vill vi att du skapar något riktigt snöigt med mixed media teknik och vi vill även att du lägger till tyg på ditt alster, dock inte i form av band. Mixed media innebär att skapa något med flera olika medium. Ett medium kan vara, akrylfärg, akvarellfärg, mist, olika typer av lim, kritor, pennor, papper. Utaningen är öppen för alla typer av alster."

Och så här blev mitt alster:
Tyvärr blev inte bilden så bra så att man ser allt i detalj. 
Jag har använt mig av vitt embossingpulver till snögubbestämpeln, blå distress ink och akrylfärg till bakgrunden, embossingkräm till snöstjärnorna, vit akrylfärg på granar och prickarna på bakgrunden, vit crackled paint på granen längst fram (tyvärr syns inte det så bra på bilden).Stjärna är klippt från ett tyg som jag satt dit med decoupagelack och sen sitter det lite vitt tyll bakom skylten "happy winter", som jag även har målat lite med vit akrylfärg runt kanten. Till sist har jag avslutat med lite silverstickles här och var.....


Har även pysslat ett litet kort som min sambo undrade om jag kunde göra till honom. Han skulle ge bort det till en som fyllt 60, tillsammans med en cigarr. Det fick inte vara en massa blommor och sånt, utan enkelt, snyggt och stilrent.

Imorgon tänkte jag slänga ut julen, så vi får se om jag hinner pyssla nåt. Fick hem lite magnoliastämplar och lite annat pyssel igår som jag är sugen att använda, så vi får väl se....

Kram Charlotte

söndag 6 januari 2013

Cybercrop hos Svensk Scrapbooking

Just nu pågar en cybercrop hos Svensk Scrapbooking mellan 26/12 - 13/1 och det är massor med roliga utmaningar att göra. Vi får se hur många jag tänker vara med på, men hittills har jag i alla fall gjort 3 st.

Den första utmaningen som jag gjorde gick ut på att man skulle inspireras av en bild. På bilden var det massor av såna här julstjärnor som man hänger i fönstret. 
Jag valde att göra ett kort och här ser ni hur det blev......


Den andra utmaning som jag gav mig på var väldigt rolig att göra, man skulle helt enkelt altra ett champagneglas. Kändes väldigt annorlunda och skojigt då jag inte provat på nåt sånt tidigare. Jag satt och funderade länge hur jag skulle göra, men tillslut så bestämde jag mig för att börja med att välja ut en färg jag ville använda mig av och letade fram lite dekorationer.... Inte helt oväntat så blev det ju turkost så klart... Sen flöt det bara på och jag blandade även in lite silver och svart också....
Den tredje utmaningen jag valde att göra var helt enkelt en väldigt fin kortskiss som man skulle tolka och så här blev mitt kort:


Vi får väl se om jag kanske sätter mig en stund imorgon och kanske gör nån fler utmaning... Det är ju sååå roligt att pyssla och för att inte säga avkopplande. 

Önskar alla en bra vecka!

Kram Charlotte

torsdag 3 januari 2013

Lite blandat pyssel från december 2012

Då har både jul och nyår passerat och vi är 3 dagar in på det nya året. Jag hoppas att alla har haft en lika bra jul och nyår som mig...
Som ni reda vet vid det här laget så är jag fruktansvärt dålig på att uppdatera min blogg och därför kommer det idag lite blandade bilder på saker som jag gjorde under december.


Först ut är en bild på mitt bord från julmarknaden på Norra den 8-9 december:

Sen följer två bilder på några julkort:


Här har jag gjort två flaskkort till mina bröder som fyllde år i december. Utöver presenterna som dom fick så tyckte jag att detta var ett trevligt alternativ istället för att göra vanliga gratulationskort och köpa en blomma. Det var ju ändå strax före jul, så vad passar väl bättre än lite hjortronglögg.

Ett stafflikort till mamma som också fyllde år i december. Jag vet inte vad det är med mig och gröna färger när jag pysslar, men många av mina kort går i grönt och beige.

Här kommer även några julklappar som jag gjorde:

Den första är en nåldyna till en av mina svägerskor som nyss har gjort i ordning ett syrum. Dessvärre så hade jag inte sett rummet när jag gjorde nåldynan, men hon hade berättat att det var bruna tapeter på väggarna. Jag hoppas att den passade in.....

En julklapp till mamma i form av ett par snögubbeörhängen och ett matchande hänge med en snögubbe och en snöflinga på.

Två vintriga armband, liknande det jag lottade ut på facebook. Det ena fick min svärmor och det andra gav jag till min vän i Danmark, som var hemma och hälsade på över jul och nyår.

Om man ska titta tillbaka på det gångna året så har det varit väldigt händelserikt ur pysselperspektiv.  Dom två största sakerna är att jag har fått bli inpiratös hos 100% norr och sen så kom Sundsvalls Tidning hem till mig och gjorde ett väldigt fint reportage om julpyssel.
Mer saker som hänt är att jag har startat en webbutik och jag har provat att stå på en riktigt stor marknad, vilket gav mersmak, sen har jag ju även stått på fler marknader. Jag har under året även besökt 3 stycken pysselmässor och shoppat i massor =)
Nu hoppas jag även att 2013 kommer att bli ett bra pyssel år.

Önskar alla en god fortsättning på det nya året!
Kram Charlotte