måndag 3 december 2012

Grattiskort till svärmor

I vanlig ordning så är det långt mellan gångerna som jag uppdaterar... Jag önskar att jag skulle kunna vara flitigare i mina uppdateringar, men då skulle nog varje dygn behöva vara minst 30 timmar just nu känns det som.... Det är födelsedagar i massor, julmarknader att pyssla till och vara med på, julbestyr hemma och allt annat som hör julen till och sen ska man ju hinna med att jobba också.... =)

I helgen som var så var jag med på Galtströms julmarknad. Vi skulle ha stått där både lördag och söndag, men vädret tillät inte riktigt att stå där på lördagen eftersom att det var snö och blåst i massor och vi skulle stå utomhus.... Men på söndagen var vädret bättre och vi kunde åka dit och sälja våra saker.
Det är något speciellt med att vara med på julmarknader, dels så tycker jag ju att det är roligt, men sen får man ju faktiskt lite julkänsla och stämning också.

Men nu till det jag tänkte visa er idag... Jag har gjort ett kort till svärmor som idag fyller 60 år.
För ett tag sen så fick jag tips av en arbetskamrat på något som kallades för diamantkort. Jag googlade och fick fram en bra beskrivning på det. Det var både roligt och väldigt enkelt att göra...

Här har ni resultatet:
Det var allt för idag. Nu är det dags att gå och lägga sig. Imorgon är jag ledig och då blir det till att pyssla i massor igen, för till helgen som kommer så är det julmarknad på norra berget. Det är bara imorgon som jag har tid att göra klart allt inför helgen, så det blir att pyssla från tidig morgon till sen kväll.... Det är ju tur att jag tycker att det fortfarande är så väldigt roligt, för annars skulle det inte fungera.

Till alla er som läser min blogg önskar jag en bra vecka.

Kram Charlotte

3 kommentarer:

Maya sa...

Så mye lekkert du har i bloggen din!
Masse lekre detaljer, farger og motiver!

Tusen takk for at du søker på DT call`n til Bildmålarna ♥
Klem fra Maya

Åsalill sa...

Såå fint kort! Gillar den vikningen, men det var inte från mig du fick tipset, vem var det då... ;)

Vad kul att du orkar pyssla så mycket till julmarknaderna. Jag önskar jag också orkade, men jag har nog med julkort och annat som ska göras.

Vi måste ta en pysseldag när allt lugnat ner sig. Hoppas vi syns i veckan. Känner mig fortfarande lite hängig...

Kram
Åsalill

Nizze sa...

Så fint det blev. =)