söndag 23 september 2012

Shoppingturné :-)

För ungefär 1,5 vecka sen så var jag på en shoppingresa till Ullared och på hemvägen stannade vi även till i Borås och besökte Magnolia. Det blev en hel del shoppat, inte bara pyssel utan mycket annat också, men här i bloggen tänkte jag idag visa allt pysselrelaterat som jag köpte.


På Gekås hittade jag lite smått och gott, det blev lite papper, lite dekorationer, några söta julstämplar, lite självhäftande vita pappersspetsar. Köpte även plastpärmar med dragkedja och en förvaringsväska för papper, men dessa har jag inte med på någon bild.


Sen blev det ju självklart ett besök på panduro outlet i Ullared också. Där fyndade jag lite papper, stämplar, band, pärlor, pennor, blommor och servetter. Några av servettern tänkte jag använda till att dekorera blockljus med.
Sen så var jag in på granngården i Ullared och där skulle dom sälja ut alla scrapbookinggrejor och hade då 50% på allt sånt. Självklart gjorde jag ju några riktiga fynd i form av en stämpel, halvpärlor, embossingpulver, distressdynor och en ink blending tool.
Sen på vägen hem åkte vi till Borås och besökte Magnolia. Kunde ju bara inte missa det när jag ändå var där nere i krokarna. 
Köpte en hel del stämplar där, både nya och gamla, även några dies och en punch med en fin kvist som jag velat ha i flera år. Självklart blev det även några papper där också. 


Som om det inte var nog med all denna shopping, så väntade ett stort paket med pärlor när jag kom hem igen. Hade ju beställt en massa pärlor och smyckesdelar från England, via ebay.


Det var allt för denna gång. Önskar alla en trevlig vecka!

Kram Charlotte

Inga kommentarer: