fredag 8 november 2013

Årets farsdagskort

Jag har sett att det är många som har hittat till min blogg den senaste veckan och det är superkul, hoppas verkligen att jag har kunnat inspirerat Er..... Många som har hittat hit har kommit via google, där man har letat efter farsdagskort och därför tänkte jag nu visa årets farsdagskort:I år blev det inte en favorit i repris som tidigare år, utan två helt vanliga kort..... Eller vanliga och vanliga, jag har gjort en av mina favorit vikningar som kallas för "center step card".... För att göra det så enkelt som möjligt så har jag gjort korten nästan helt lika, sånär som på dom embossade bilstämplarna.

Önskar alla en trevlig helg!

Kram Charlotte

torsdag 7 november 2013

Ett nytt julkort

Idag tänkte jag visa ett nytt julkort som jag har gjort...

I mitt förra inlägg så hade jag gjort ett kort som kallas för "magic card" och även detta blev ett sådant (tror att det har blivit en ny favorit).
Jag vet inte hur Ni andra känner när Ni gör kort, men ibland blir jag lite less på att bara göra dom här vanliga fyrkantiga 15x15 korten och då är det roligt att hitta lite nya former och modeller på kort.


Om det skulle vara någon som har några tips på roliga kortvikningar så lämna gärna en liten kommentar om dessa och utmana mig med något nytt....

Kram Charlotte