tisdag 28 augusti 2012

Blandat pyssel....

Skrev igår att jag skulle återkomma med lite bilder på delar av det som jag pysslade till selångermarknad....

Först ut är några dekorerade tändsticksaskar. Här på bilderna har jag inte hunnit paketera dom ännu, men jag brukar alltid lägga dom i cellofanpåsar tillsammans med 2 st värmeljus.

Här har jag gjort några flaskkort. Dessa blev väldigt populära på marknaden och många tyckte att det var en trevlig idé att hänga ett kort på flaskan istället för att gömma dom i en sån där presentpåse för flaskor. 
Några små blockljus med tillhörande tändsticksask:Här kommer lite bilder på smyckena som jag gjorde. På denna marknad valde jag att inte ta med några halsband, för det är så många andra som säljer såna. Istället valde jag att koncentrera mig på att göra berlocker, armband och örhängen... Så här i efterhand så känns det som att det var ett riktigt bra val =)

 En bild på några av alla änglar som jag gjorde:


Några wirearmband i olika färger. Dessa är jättebra eftersom att de passar på alla handleder och inga besvärliga lås behövs.


Och slutligen följer några bilder på en liten bråkdel av alla örhängen jag gjorde:
Det var nog inte så dumt att jag hade tagit semester den veckan som marknaden var, för jag satt från morgon till kväll + halva nätterna och pysslade... Men som tur är, så är det ju så roligt så jag skulle kunna hålla på med detta jämt =)

Nu är det dags att börja ladda för nästa marknad, men den är bara en dag så det blir ju lite lättare.

Kram Charlotte

måndag 27 augusti 2012

Skattkista

Idag tänkte jag visa det senaste projektet som jag har gjort i pysselväg.... En skattkista...
Vi var nämligen på kalas igår till Alex och det han önskade sig i present var pengar. Jag tyckte att det kändes lite tråkigt att bara komma med ett kort och kuvert till en kille som fyller 12 år, så nu blev det till att börja fundera.... 

Så här har ni slutresultatet:Skattkistan fylldes sedan med hoprullade sedlar som jag knutit snören runt, lite godis och ett gratulationskort i form av en skattkarta.


Det var allt för idag. Tänkte återkomma imorgon med lite bilder på delar av det som jag pysslade till selångermarknad och på onsdag är det åter dags för mig att blogga hos 100%Norr.

Kram Charlotte

söndag 19 augusti 2012

Marknad

Så var det söndag och denna vecka är nu slut... Jag har haft en veckas semester och den har mest bara bestått av pyssel från morgon till kväll + halva nätterna också =) Orsaken till det är att jag har för första gången stått på selångermarknad.... Måste säga att det verkligen var superkul... Jag som bara har stått på små julmarknader tidigare, men det här var ju lite annat...

En annan rolig händelse denna vecka är att jag har gjort mitt första blogginlägg som inspiratös hos 100% Norr. Återkommer en annan dag och berättar mer om det...

Tänkte ikväll att jag skulle visa en bild från mitt marknadsstånd i helgen:Bilder på det jag pysslade inför marknaden kommer en annan dag för nu är det dags att gå och sova lite.... Kan ju inte direkt påstå att jag har vilat upp mig under min semestervecka =)

Önskar alla mina bloggbesökare en trevlig vecka!

Kram Charlotte