torsdag 26 maj 2011

Morsdagskort / Teljuskort.....

Nu är äntligen mina morsdagskort klara... Ett är till mamma och det andra är till svärmor.
Jag har provat att göra så kallade "teljuskort", dock innehåller mina kort bara ljus och en tändsticksask.
Eftersom att det var första gången jag gjorde denna typ av kort så får jag väl ändå vara ganska nöjd över resultatet. :-) Men det går ju alltid att vidare utveckla det så klart.


Här är en bild på tändsticksaskarna som ligger i korten:


En liten titt på min pysselplats kommer här också... Titta så fint det var på mitt skrivbord när jag började med korten :


Men när jag var klar så såg det ut såhär:


Nu är det väl bara till att städa lite och påbörja nästa projekt. Har ju lovat en beskrivning på hur jag gjorde förklädeskortet....

Ha en bra dag!

Kram Charlotte

tisdag 24 maj 2011

Två påsar och ett kort

Här kommer bilder på två påsar som jag dekorerat till mina svägerskor när dom fyllde år. I den ena påsen la jag pengar och i den andra ett presentkort.Här är ett kort som min sambos morfar fick när han fyllde år.


Önskar alla en trevlig vecka!

Kram Charlotte

onsdag 18 maj 2011

Lite gamla kort...

Har inte riktigt tid att pyssla just nu... Men har massor med gamla kort som jag aldrig har visat... Så här kommer några stycken som jag gjorde förra sommaren.
Bilderna kanske inte är av bästa kvalitet, men jag hoppas på att lära mig och bli bättre på att fotografera, för det är ju väldigt roligt...


Kram Charlotte

tisdag 17 maj 2011

Dags att börja blogga igen...

Tänkte att jag skulle återuppta denna blogg igen.
Så här kommer lite bilder på saker som jag pysslade ihop under påsken:

Här har jag dekorerat en papperspåse som vi hade med oss när vi var bjuden till några vänner på påskafton. Jag hade fyllt påsen med lite olika godsaker och till det hade jag även köpt en flaska vin :-)Här har jag dekorerat två stycken äggkartonger.

Det var allt för denna gång, visar mer en annan dag.

Kram Charlotte