fredag 18 april 2008

MHV - April

På pyssel.net är jag med på nåt som heter MHV (Min Hemliga Vän). Det är en swapp, där man ska skicka ett paket till en vän, som man får tilldelad. Personen får inte veta vem den fått ifrån förän alla har fått sina paket, då avslöjar man vem man skickat till.Här är mitt helt underbara paketet som jag fick:
Det är 2 st PM-pennor, "pastel green" och "pastel blue", sen är det två stämplar, en med "strandraggarfiluren" och en med texten "vänner".

Om min hemliga vän skulle se det här, så vill jag bara säga TACK för ett helt underbart paket!

Lite mer shopping.........

Efter att ha bott in mig lite i mitt nya pysselrum, så kom jag på att det behövs lite mer förvaring. Så här har jag handlat lite saker från Ikea och Panduro.
Det är en till köksstång och en korg till den, två nya tavellister och ett brev-/pennställ (som så klart ska altras, tids nog).
Sen är det två förpackningar med burkar, att förvara pärlor i.

Shopping från Scrapoteket

Här kommer lite saker som jag har shoppat från Scrapoteket när dom hade utförsäljning.En massa blandade blommor och en ask med rosa och vita brads.
20 st blandade modeller och färger av cardstock.


Papper och 2 ark med Tags i serien Scarlet's Letter från Basic Grey.


Lite blandade papper.onsdag 16 april 2008

Altrad ask till stickles


Nu har jag börjat altra lite saker i mitt pysselrum. Som jag har skrivit tidigare, så har jag utgått ifrån Basic Greys "Scarlet's Letter Collection" när jag har färgsatt mitt pysselrum. Så allt som jag altrar kommer att ha dom olika papperen och sen kommer jag att matcha med olika enfärgade papper också, så att det inte blir alltför rörigt.

Här har jag gjort en förvaring till mina stickles. Det är egentligen en pappask som det har legat en brieost i. Den är inte så stor, men eftersom att jag inte har så många stickles än, så passar den perfekt.


Ett 85-årskort

Nu var det ett tag sen jag skrev nåt i min blogg, så därför tänkte jag visa ett kort som jag gjorde för några veckor sen.

Den första bilden visar framsidan, nästa två visar insidan och den sista bilden visar hela kortet. Det som är på den vänstra sidan av kortet på den andra bilden, är ett fack för ett presentkort.